SKREVET: 26.mar.2010 / KLOKKEN: 21:56


Hei alle sammen i dag er det påske ferie i uke 14 går vi tre dager på skolen og uke 15 er det pryo uka gleder meg. :) nå sitter jeg  og ser på norske talenter :) tenker jeg skal slappe av i kveld og i morra skal jeg i byen og kansje finne på noe med elin snuppa :) et lite kort innlegg for dagen. :)


liker dere ferie ?

har dere korte dager på skolen ??

ser dere på norske talenter ??


- blogges malene :)SKREVET: 23.mar.2010 / KLOKKEN: 20:13


Hei alle sammen i dag har jeg gått såån konfirmasjons greie og samle inn penger til kirkens nød hjelp og jeg ble klissvåt. -.- men jeg fikk bare inn 102 kr tror jeg og vennina mi fikk over tusen hun hadde veldig flaks :D men nå skal jeg ta meg en goood lang dusj og kako. Å se på tv kansje jeg skal bake boller med sjokolade ekke sikker :) men skal legge inn bilder sener ;P jeg har ikke blogget så mye i det siste det er mye lekser osv -.-  men ja hva får man gjordt.  Jeg glemte å fortelle dere at vi på min skole og sikkert andre skoler har vært på skole besøk jeg veit hva jeg skal bli :D jeg har veldig lyst til å bli doktor men det kan jeg bare glemme så jeg tror jeg skal bli frisør :D
- blogges malene :P
SKREVET: 12.mar.2010 / KLOKKEN: 15:05


Hei alle sammen i dag skal jeg på natta det er en såån konf greie som mange skal på i kongsvinger i storhallen :D blir digg å møte folk assa :) men må gå skal pakke godis og sminke kansje pcen men jeg skal ta masssssse bilder :P blir digg. Også var jeg i sverige i går der kjøpte jeg meg masse godis+ energy drikker seks stykker tror jeg :D.


- blogger malene


skal du på natta ?

har du vært på natta før ?

har du vært i sverige ?SKREVET: 03.mar.2010 / KLOKKEN: 18:42


hei i dag skal jeg på sentret og kjøpe gave til malin puz. Hun skal feire dagen sin etterpå og da skal jeg legge ut video og bilder nå sitter jeg å redigere video. i går lage vi risotto og gele på mat&helse (skole). nå snart kommer det mange bilder og video :)


- blogges malene :)
SKREVET: 01.mar.2010 / KLOKKEN: 18:15


Hei en vledig slitsom da jeg brå våknet av telefonen som ringte. Og på skolen fikk jeg plutselig veldig vondt i hode trudde det skulle sprekke -.- da jeg kom hjem hadde jeg ingen lekser yey :P og så leste jeg til prøve. Nå sitter jeg alene og venter på søstra mii vi skal nemelig være elene og da må jo så klart jeg være barnevakt -.- men hun kan jo greie seg selv er jo snart 10 -.- ;) Men nå skal jeg lage meg en god kopp med kakao og sitte og se på tven med ullteppe :) + marsmello med krem :) Gleder meg til fredag da skal vi lage risottoog.... + gele . skal legge ut video og bilder på fredag tror jeg + en sminke&hår video :) si ifra hvis jeg skal legge ut noe annet også :)- blogges malene :)


hits