SKREVET: 27.mai.2010 / KLOKKEN: 19:20


EN nu runde blogg vs blogg

1. vinner får bloggen sin linket hos meg i en uke + anbefaling

2. får bloggen sin linket 3 dager

3. får kommentarer og en liten liking.


KOm igjen både gutter6jenter !!!!- blogges malene <3SKREVET: 27.mai.2010 / KLOKKEN: 19:18


Her kan dere spørre om hva som helst men svarer på det som er okey det blir svart på video eller skrevet svara. Kom igjen og SPØØØØØR !!!!! :)SKREVET: 27.mai.2010 / KLOKKEN: 18:13


Herregud må jeg bare si jeg titter litt rudt på nettbutikkene det er såå mye fint jeg har lyst på men har ikke penger til allt sammen :\ så jeg har tenkt å vise dere noen klær osv :) i dag var niede trinn på holt på skansesletta vi hadde natursti og fotball -.- men i morra er det matte tentamen -.- det er alltid gøy med tentamen da får man gå tidligere osv. i morra har jeg tenkt til å ta masse bilder etter tentamen da får dere se sommer bilder og kansje noen video. nå sitter jeg og ser på tven det er ikkenoe som er gøy -.-.

1.

2.


3.4.


5.


6.


7.

8.


9.


bikinier :)
1.


2.
Jeg syntes denne vesken er veldig unik av alle vesker og veldig fin.


HOT OR NOT ?
Hva synes dere om alle klærene,bikini og veska ?

hva skal dere i sommerferien ?


Har dere hatt tentamen ?-blogges maleneSKREVET: 21.mai.2010 / KLOKKEN: 13:44


HEI allle sammen i dag har vi gått en kongsvinger ruten den er 5 mil men vi gikk bare 1 mil :D men har driiit vondt i beina . Alle i 9 A er sikker slitne etter en såån tur men jeg har ikke blogga så mye i det siste fordi jeg har nesten ikke hatt noe tid i det siste. Men i går var jeg i oslo og shoppa litt leger ut klærne senere kansje. I MORRA kommer MALIN,ELINE&ELIN til meg vi skal nemelig ha party så vi skal grille og sånt da kommer det massse bilder kansje noen video :)
Jeg kjøpte denne men den er i peac farge :)


Og den lilla shortsen med en hvit singlet :)
også kjøpte jeg en svart bikini som er hekla ellernoe :)


- blogges malene

hits