SKREVET: 31.05.2012 / KLOKKEN: 18:20


Elin <3

Meg & lillesøster <3

-Hva syns dere ?

-Har du ikke noe fint og si så ikke si det!

Malene <3
SKREVET: 29.05.2012 / KLOKKEN: 12:22


Malene <3
SKREVET: 29.05.2012 / KLOKKEN: 11:43

-Hva syns dere ?

-Har du noe av det ?

-Kommer flere innlegg seinere i dag!

Malene <3
SKREVET: 25.05.2012 / KLOKKEN: 09:49


Topp: bikbok og shorts: ginatricot ha en fin da videre. Hva skal du i dag / kveld ? :)
SKREVET: 25.05.2012 / KLOKKEN: 09:48


Hei i går stakk jeg ned på sentret en tur etter jeg var ferdig med noen greier så da var jeg ikke på skolen. Jeg og Madelen kjøpte oss to topper som kosta 55 kr fra bikbok. Og seinere spiste vi jordbær og lå og solte oss ute. Akkurat nå sitter jeg i timen mens klassen har engelsk men ikke jeg. Etterpå er det gym. Jeg gleder meg til seinere i dag med masse folk osv forteller mer seiner blogges malene <3
SKREVET: 23.05.2012 / KLOKKEN: 19:19


Hei nå er endelig sommeren her driit varmt ca 30 grader og vi har kost oss i dag! Snart åker det til vennersberg/ holt og møte folk og kjøpe milkshake nam dagen kan ikke bli bedre !
SKREVET: 22.05.2012 / KLOKKEN: 20:58


Jeg fikk da her en dag en veldig stygg kommentar som jeg ikke likte i det hele tatt. Hvis du ikke har noe pent og si så ikke si det. Jeg syns det er urettferdig at folk skal rakke ned på andre mennesker stakkars person som ikke har noe bedre og finne på enn og rakke ned på meg? herregud spesielt visse kommentarer jeg har fått opper åra de er ikke noe fine men denne her nåde en viss grense i mitt liv så jeg aner ikke om jeg skal la det gå utover meg selv og andre med og slutte og blogge eller om jeg bare skal fortsette. Det er da opp til en vær person. Jeg syns det er urettferdig og kalle meg feit jeg kan heller ikke si jeg er tynn men jeg som akkurat hadde begynt og like meg selv som sliter innmari med selvtilit osv. Så kommer det stygge kommentarer jeg får ofte høre det. Det er ikke lett og være en blogger når man får utrolig mye driit slengt i trynet. Det er rett og slett dumt syns jeg. Og denne visse personene er jo anonyme det er feigt og ikke tørr og si hvem du er som slenger dritt til meg det er rett og slett barnslig.

 Slik så kommentaren ut!

Anonym:Gå og heng deg a? du er så javlig tragisk kjærring! du kan bare brenne i helvette du er så stygg at ingen liker deg en gang din hore! Du ser ut som et misforter jo? Syns synd på foreldrene dine og du har sikkert ikke en venn en gang din hore! se på deg selv da du trenger og gå ned i vekt din feite gris du er ikke normal bare rar du trenger faen ikke komme her og leke kul osv. Sier bare sanheten jeg din bitch!!!!!!!!!!

-Dette her var da ikke en fin kommentar vel ?

- Hva syns du om folk som rakker ned på andre ?

- Hvorfor rakke ned på folk du ikke kjenner eller veit alt om ?

-Hva syns dere om dette her ?

-Jeg skal værfall ikke la meg knekke for slike kommentarer jeg blogger uansett!

-Har du ikke noe fint og si så ikke si det!

hold kjæft!

Malene <3
SKREVET: 21.05.2012 / KLOKKEN: 21:36


-Hva syns dere ? :)

-Hva skal jeg blogge om ?

-Jeg veit jeg kan være litt bertete ellernoe slikt.

Malene <3
SKREVET: 20.05.2012 / KLOKKEN: 16:59Hei har tatt meg noen dager fri fra bloggen pga noe som jeg ikke vil skal komme på bloggen her som er mer personlig. 17 mai feira jeg sammen med familien det var hyggelig. På torsdag og fredag var jeg i gata med folk. Og min bestevenn fra gjøvik / snertingdal kom lenge sia jeg har sett hu det var koselig. Fra fredag til lørdag sov madde og malin over og vi koste oss. På lørdag fikk vi litt gutte besøk haha. Og jeg tok percing i navelen og møte eline. Og etter det stakk vi ned i gata og spiste kebab også kjøpte vi sjokolade og frukt naam. Seinere var jeg malin og eline ute og råna litt i kongsvingers gater. Og hente elin der etter dro elin jeg og malin til meg og fant på mye rart seinere stakk vi ned i gata såån halv 12 og elin og malin spiste kebab og vi møtte noen folk som ikke var så koselige ellers dro vi hjem og prata mye og nå sitter jeg på rommet og skal rydde og fikse noen greier til bloggen malin dro i sted med buss. God tur malin. Og jeg kom ikke opp i noe skriftelig untatt b klassen kom opp i matte så da ble jeg veldig glad. Legger ut innlegg seinere i dag sikkert. Kommer 17 mai bilder seinere og kansje bilde av percingen min.

 


naaaaam <3

 

-Hva har dere gjordt i hele helga ?

-Hva skal jeg blogge om ?

Malene <3
SKREVET: 19.05.2012 / KLOKKEN: 00:07
-Hva syns dere ?

-Hva skal jeg blogge om ?

Malene <3
SKREVET: 10.05.2012 / KLOKKEN: 14:26


-Hva syns dere ?

-Har du det ?

Malene <3
SKREVET: 04.05.2012 / KLOKKEN: 12:02


-Hva syns dere ?

-Har du det ?

Malene <3
SKREVET: 02.05.2012 / KLOKKEN: 14:16


Hei nå sitter jeg inne selvom det er utrolig fint vær ute hadde tenkt meg ut en tur i sted meg gadd ikke en ting og si latskap.... Nå er det heller ikke lenge til sommerferien gleder med sikkelig mye, feste bade venner grille tæn osv. Her i kongsvinger er det ca 20 grader er så fint vær. I helga skal jeg litt ting kansje ta percing men på lørdagen skal jeg til oslo på stor shopping etter klær smykker sko osv. Det blir godt savner og shoppe har ikke hatt mye penger eller penger i det hele tatt på lenge så tenker jeg det blir godt men det er heldig hvis ikke mye penger jeg skal svi av da er det mormor sine thi.. Har fri i dag så ble lang helg på meg bare på skolen i to dager godt men jeg begynner ikke før 12 i morra så da er jeg heldig. Nå sitter jeg og venter på søstra mi som er på skolen +++ noen andre. Fikk ikke blogget i helga pga ikke noe nett på hytta og det suger... Håper dere tilgir meg så blir det mer bra blogging nå utover. Trur det er marken her i vinger i helga aner ikke. Håper jeg får tatt percing på fredag i jessheim i navelen. Håper ikke jeg feiger ut men skal nok gå bra satser vi på.

Her er noe jeg vil ha fra ginatricot!

 

Her er noe fra bikbok:
-Hva syns dere `?

-Har dere noe av dette her ?

Malene <3


hits