SKREVET: 25.aug.2011 / KLOKKEN: 19:06


Hei første skole dag gikk ganske bra. skolen er mye bedre enn holt og jeg har ikke blogget så mye har bare slappet av osv... jeg er veldig fornøyd med klassen min. :) nå sitter jeg her og ser på supernanny. OG skal snart fikse neglene og finne fram klær til i morra og dusje. Etterpå blir det bare å kose seg med tv :)

her kommer noe av tingene jeg har kjøpt meg.genser: fra bikbok 399kr.

 Denne her bare i blå orka ikke å ta bilder med iphonen.

genser:bikbok 299kr.

 og denne lektr tingen her en topp:bikbok 99kr.

kommer flere innlegg etter vært.

 

-ossen var din første skole dag ?

-Ble klassen din bra eller ikke ??

 

 

-malene :)
SKREVET: 20.aug.2011 / KLOKKEN: 18:06


Hei på mandag skal jeg starte på kunst og håndverk på sentrum vgs. Kommer til å bli fint med ny skole og nye folk. Men gruer meg også + at jeg er veldig sjenert så veit ikke om jeg tør å snakke.. Men på torsdag var jeg på by festen her i kongsvinger å så på DDE. PÅ fredag tok jeg bussen inn til oslo og møtte søskenbarnet mitt og kjæresten hennes. Der shoppa vi og spiste pizza i den nye leiligheten. Nå driver jeg og lager en sminke video osv. dere får vite ossen det gikk på mandag da jeg kommer hjem. Kommer også sikkert til å begyne og blogge mer etterhvert. 

 

- Skal du begynne første året på vgs ?

-Gruer du deg til mandag ?

- Har du var på byfesten i kongsvinger?

-malene :)
SKREVET: 12.aug.2011 / KLOKKEN: 21:05


Hei akkurat nå sitter jeg krypet inn under teppet med kose sokkene mine og med en god film. OG har tent lys rundt med og skal snart spille sims3. I morra kommer bestevennina mi malin til meg fra snertingdalen. Jeg malin og eline skal treffes i morra og ha det koselig. så trur jeg må ned og lage meg en kopp kakao og fortsette ryddinga.

aw savner det brune håret mitt!!!

-Hva skal du i morra ?

-Har du spillt sims 3 ?

-klem malene :)
SKREVET: 08.aug.2011 / KLOKKEN: 13:07


Hei jeg er med i en konkuranse på nelly.com design din egen kjole. hadde blitt veldig glad hvis du stemte på min kjole. :)

<div style="text-align:center;"><a href="http://www.nelly.com/no/designyourdress/?obj=ctcUiRdU4CHvup5ljXvmQwms2GLBXeNzMpIu8jCymHjWxc6Uzo8E#Gallery" title="" target="_blank"><img src="http://designyourdress.nelly.com/no/media/ctcUiRdU4CHvup5ljXvmQwms2GLBXeNzMpIu8jCymHjWxc6Uzo8E.jpg" alt="" border="0" /><br><img src="http://designyourdress.nelly.com/no/img/bloggTelia.jpg" alt="" width="370" height="105" border="0" /></a><p><a style="color:#000; text-decoration:none; font-size:12px; font-family:Verdana, Geneva, sans-serif;" href="http://www.nelly.com/no/designyourdress/?obj=ctcUiRdU4CHvup5ljXvmQwms2GLBXeNzMpIu8jCymHjWxc6Uzo8E#Gallery" title=""  target="_blank">Hjælp mig med at vinde, <span style="text-decoration:underline;">Stem på min kjole her!</span></a></p></div>

 

-malene <3
SKREVET: 06.aug.2011 / KLOKKEN: 16:52


Hei! nå er det lenge sia jeg har blogga så jeg slenger inn et lite bilde før jeg stikker i bursdagen til Eline. Så må jeg bli flinkere til å blogge men finner nesten aldri hva jeg skal skrive om så jeg blogger når jeg har tid. Ha en fin dag/kveld kos dere..Et kødde bilde måtte bare slenge det inn.!

 

- har dere noe tips hva jeg skal blogge om ?

-Skal du i bursdag i dag ?

-klem malene :)


hits