SKREVET: 30.sep.2011 / KLOKKEN: 18:51


Hei i dag var jeg en tur i oslo med klassen og fikk kjøpt meg noe legger bildene ut etterpå :) jeg fikk ikke lagt ut sminke video pga det skjedde noe. Og jeg har heller ikke blogga på to dager fordi jeg hadde på en måte bloggfri dag. Men nå må jeg få tatt bildene av innkjøpet så dere får se. og folk som kommentere at jeg skriver kommentarer selv det er ikke sant!- malene :)

 
SKREVET: 27.sep.2011 / KLOKKEN: 21:02


Hei jeg får dessverre ikke lagt ut sminke video pga av noe! men legger den ut i morra lover jeg. I dag har dagen gått til skole.hjem. I morra blir det digg dag fordi da slutter jeg litt tidliger. I helga blir det kjeeeeeempe digg. Det får dere vite senere! så nå skal jeg sette på meg kose klær og ta en asiktsmaske og se på tven for en god tirsdagskveld! Har ikke noen bilder fra dagen i dag men slenger inn et høst bilde. men jeg legger kansje sminkevideo jeg lagde til dere i dag eller i morra hvis jeg får det til. OG negative eller upassende kommentarer blir sletta med en gang fra bloggen min. Fordi jeg ikke bryr meg!Et lite høstbilde! :)

-hva skal dere i kveld?

-likte dere den andre sminkevideon min ??

-Vil dere ha flere sminkevideo??

-er du fast leser eller bare innom ??

Ha en fin kveld!

-malene :)<3
SKREVET: 27.sep.2011 / KLOKKEN: 12:22


Hei nå sitter jeg her på gruppe rommet sammen med anna. :) snart er det prøve :/ håper det går bra. Kommer video i løpet av dagen da jeg kommer hjem. Anna er kjempe søt og snill. :) Så ønsk meg lykke til (AA) haha.

-malene :)
SKREVET: 26.sep.2011 / KLOKKEN: 13:18


Hei nå sitter jeg og ser på tven har tenkt til å lage en video til dere men veit ikke åssen video jeg skal lage enda. på fredag åke det til oslo! Skal bare fikse meg så blir det en outfit bilde og video på dere i dag. :)høst bilde :)

 

Åssen video vil dere ha ?

sminkevideo,rommet mitt,klær osv....

 

-Malene

BLUSH001

  

 
SKREVET: 25.sep.2011 / KLOKKEN: 19:17


Hei nå ligger jeg i senga og slapper av etter en hel helg i sparsborg ved fredrikstad vi har vært på hotell med bading osv. Sitter og ser på reprise av tangerudbakken :) På fredag skal jeg til oslo med klassen. Og shopping kommer noen bilder da også. Bildene jeg tok i helga kommer i morra. I morra (mandag) har jeg fri det blir så godt med fri.! Så har dere noe tips hvem butikker jeg kan shoppe på så kom med det!

-Har dere fri på mandag ?

-Hva har dere gjordt i helga?

-Har dere noen tips på hvem butikk jeg kan shoppe  i oslo ?

-malene <3

 BLUSH001

SKREVET: 23.sep.2011 / KLOKKEN: 22:27


Hei nå sitter jeg og ser på tven etter en lang dag. I morra skal jeg bort og da får dere flere innlegg senere sikkert. Håper det blir en fin dag i morra også. Dere får sikkert bilder senere . Kansje jeg blogger i helga eller da jeg kommer hjem igjen.

 

 savner det brune håret:/

 

-Hva skal du i helga ?

-Malene :)
SKREVET: 21.sep.2011 / KLOKKEN: 16:30


Hei jeg sletter alle unødvendige,stygge eller slemme kommentarer med en gang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg bryr med ikke hva dere menere eller kommentere i det hele tatt! Jeg bryr meg bare om de andre snille kommentarene ! :)

 et lite skolebilde på cam haha :))

-malene <3
SKREVET: 21.sep.2011 / KLOKKEN: 15:35


video:capture201109211


Hei her kommer svara fra spmrude2. Jeg ser sikkert mongolid ut fordi jeg ikke ser på webcamen. Og ser ikke ut på håret heller... Håper dere likte spørsmåla og video! Jeg prøvde å svare på alle spm så godt som jeg kunne. :)

Håper dere likte den! :D

-LIkte dere video ?

-Hva skal du i helga ?? (på marken) ??

-Malene :)<3
SKREVET: 20.sep.2011 / KLOKKEN: 20:06
Hei nå har jeg farga fake håret og satt det på meg det ble helt likt hår fargen min er kjempe fornød!

her er et lite bilde av det men jeg veit det ser fake ut fordi jeg ikke har sette på det ordentlig på  :)

Hår et ble kjempe fint syns jeg kjøpte det på www.luxushair.com :)) elsker håret

i farge mørkeblondt men måtte farge det selv det var for lyst! jeg kjøpte i lengde 50 cm trur jeg :))

 

-Hva syns dere ??

- Malene <3

 
SKREVET: 19.sep.2011 / KLOKKEN: 12:22
Hei jeg tenkte jeg skulle ha en ny spm igjen. Så det er bare å spøøre i vei jeg svare med en video blogg senere i kveld eller i morgen men mest sansynlig i kveld :))

SPØR I VEI! :)

 

 

-Malene

 

 

 

 
SKREVET: 19.sep.2011 / KLOKKEN: 12:20


Hei jeg kom hjem i går fra turen men orka ikke å blogge da. I går kveld satt jeg å så fil sammen med mamma . Filmen heter: kongen av  bastøy jeg har sett den fra før av da men det gjorde ikke noe. Nå sitter jeg hjemme og er syk ser på en film. :D I kveld blir det sikkert lekser og sikkert tven :) Blogger mere etter vært. Har ikke med noen bilder i dag orker ikke..

BLUSH001

  

- Malene :)
SKREVET: 16.sep.2011 / KLOKKEN: 14:55


Hei jeg slutta tidlig i dag nemmelig kl 2 :D og nå driver jeg å spiser pølse i mos og skal pakke litt til og dusje osv..

Jeg har tenkt kansje til å blogge hele helga men veit ikke om jeg gidder! men er det noen av dere lesere som skal dit så er det bare å komme bort å si hei! ikke vær sjenerete:) ps Jeg biter ikke bare litt haha. Men får stikke å ta et pakke  bilde :) Skal jeg lage video fra leiren ??

 

 et lite cam bilde fra i dag!

-Likte dere sminke video ?

-Skal jeg lage flere video ? Hva vil dere ha med i video ?

-Malene <3
SKREVET: 16.sep.2011 / KLOKKEN: 08:34


Hei nå sitter jeg på skolen og venter på at alle skal komme. Nå sitter det bare to stykker i klasse rommet. Senere i dag har jeg tenkt til å pakke litt osv fikse meg så drar det på leir. :) kommer sikkert innlegg fra bussen også. Men nå er jeg nemmelig på 3 plass :D og dere får sikkert flere innlegg i løpe av timene av meg og kansje hanne blir med på et blide :)

 her er et bilde av meg med brunt hår!

 

-Skal du på leir?

-Er du på skolen ?

-malene :)
SKREVET: 15.sep.2011 / KLOKKEN: 21:20


Hei tusentakk for alle fine kommentarer jeg fikk på sminke video min! men søstera mi ville at jeg skullle linke hu her er bloggen hennes: www.maia2000.blogg.no :)slenger inn et syden bilde av søte lillesøstera mi :))

jeg trur hu ser opptil meg aw:))

-Har du en lille søster ??

-Er hu ikke søt ??

-malene :)

 

 
SKREVET: 15.sep.2011 / KLOKKEN: 20:42


video:capture201109156


Hei tenkte jeg skulle legge inn en  sminke video men ble masse feil haha. men håper dere liker den.

og jeg driver å drar ut et hår som sitter fast i øyet. Men er dærlig kvalitet skulle filme med kamera men alt brøyt i sted..

Ikke komenter hvis du ikke har noe fint å si!

 

Håper dere likte den :)

-Likte dere den ??

-Malene :)
SKREVET: 15.sep.2011 / KLOKKEN: 19:45


Hei nå har endelig extension mitt kommet men så er det desverre i feil farge. Så da må jeg nemmelig farge extensions mitt i morra håper jeg rekker det. Og nå driver jeg å pakker og skal snart lage en  sminke video til dere . :)

men i går lagde jeg en video i går der fikk jeg en dum kommentar av en annonym men for å få sagt det så bryr jeg meg ikke i det hele tatt og alle stygge/ ikke fine kommentarer blir sletta fra bloggen min :)

 
slenger inn et lite bilde fra syden. :)

 

-Hva skal du i helga ?

-Syns du det er greit med dumme kommentarer ?

-Har du prøvd å farga extension før ? ble det bra eller ikke ?

-Malene :)
SKREVET: 14.sep.2011 / KLOKKEN: 19:51


video:capture20110914


Hei her kommer svara fra spørsmålrunden. Håper jeg svare så godt som jeg kan. Og at jeg høres dustette ut pga at jeg er forskjøla og hås i stemmen. Og jeg tuller litte grann. Også er noen av svarene svart på tullete måte. haha :))

Håper dere likte den! :)

-Likte dere svara mine ?

-Vil dere ha en sminke video også ?

-Malene :)
SKREVET: 14.sep.2011 / KLOKKEN: 12:45


Hei tenkte jeg kunne ha en spørsmålrunde. Så det er bare å spørre i vei..  Men svarer på videoblogg senere.

 Så bare SPØR i vei.

kommer en video snart så da er det snart slutt på spmrunden. trur jeg slutter den 19:00 :))

-malene:)
SKREVET: 14.sep.2011 / KLOKKEN: 12:37


Hei nå sitter jeg på skolen og hører på musikk. Vi driver å lager noen greier i DH som er kjempe gøy. Etterpå skal jeg møte stine og vi skal finne på noe i matfri kansje sentret ellernoe sånt. Jeg er bare såååå sulten. Rakk ikke frokost engang pga måtte rettehåret. Dumme malene.... Men i dag går dagen til å lage ny sminkevideo på den andre pcen så jeg får langt ut den og tenker jeg skal pakke og prøve extension mitt hvis det har kommet og passer da. :) Jeg slenger inn et cam bilde.


et lite bilde som jeg tok i dag tidlig men har noe annet på nå bare en skjorte over.

 

-malene
SKREVET: 13.sep.2011 / KLOKKEN: 21:00


Hei jeg fikk ikke lagt ut video så får se hva jeg gjør. Men i morra får jeg extension mitt. Jeg håper det blir bra!. I helga skal jeg sammen med elin og være ledere på konf weekend. så det blir spennede. Og jeg er ikke veldig kristen vis dere lurte på det. Jeg har dessverre havnet lengere ned på blogglista så det er ikke bra... Men slenger inn et lite bilde i dag også. Det kommer video + bilder fra helga også.

 slenger inn et webcam bilde.

 

-Skal du på konf weekende som leder eller konfirmant?

-malene :)
SKREVET: 12.sep.2011 / KLOKKEN: 21:12


Hei jeg håper på å få noen faste lesere. For da er det mer spennede å blogge. DA skal jeg bli flinkere etter vært med flere innlegg. :)

 

 

 

bilde: 1

Bilde:2


et skole bilde som er tatt i dag. Er ikke helt fornøyd men bildene ble sånn passe bra..

 

-Har du tatt skole bilde i dag ??

-Er du fast leser her eller er du bare innom bloggen min ??

 

 

-malene :)

 

 
SKREVET: 11.sep.2011 / KLOKKEN: 20:39


Hei nå har jeg laga en header til :)

denner er til: www.sandrafredheim.blogg.no

Hvis du vil at jeg skal lage en til deg så kommenter på kommentar feltet her.

sandra hvis du vil at den skal bli større så si ifra jeg kan sikker sende den på facebook mld eller gjøre den større her på blogg innlegget. :)

 -malene :)
SKREVET: 11.sep.2011 / KLOKKEN: 12:20


Hei jeg har også en annen blogg men jeg kan vel bare kopiere det inn hit det er en helt annen side av meg. Dette innlegget er skrevet  6 juni 2011 :) men alt går bedere nå! men skjekk ut bloggen www.blackfandiamondanemi.blogg.no den er heller flytta over til min egne blogg!

Hei jeg har da sykdommen blackfan diamond anemi. Det betyr at jeg ikke produsere rødeblodlegmer som er blod så da får jeg blod på sykehuset av andre. Jeg har da opperet inn en veneport som kalles en vap der stikker jeg for å få blod. Jeg får også mye gjern i kroppen av blodet og det er som gift for kroppen. Eller før stakk jeg i magen og fikk det inn der, det var veldig vondt og man fikk kuler på magen etterpå. Men så har de finni ut en ny måte som heter exjade som er en tablett som løses i appelsin juiz og det samker dritt men det er ikke vondt så da velger jeg det istedet for. Det er ikke alltid greit og ha en sykdomm man blir fort sliten og orker ikke så mye som alle andre. Det er en veldig skjelden sykdom. Jeg får da ikke vært med på noe ball spill fordi jeg har da oppert inn en veneport jeg fikk veneporten da jeg var seks år gammel og fikk en ny i år men så måtte jeg oppere på nytt igjen fordi den ble langt litt for langt inn. Men nå så må jeg oppere på nytt fordi den ligger for langt inn og jeg skal flytte den lengere opp. Legene oppdaget sykdommen min da jeg var 3 månder gammel etter mange tester. Så jeg kommer til og legge inn gamle bilder og nye. Jeg har også en blogg til der jeg ikke skriver om sykdommen min fordi jeg vil være vanlig som alle andre. Men da jeg gikk i 7-8 klasse tenkte jeg på selvmord osv fordi jeg ikke orket mer men nå tenker jeg bare posetivt men man kan bli lei av allt med stikking , sprøyter , medesiner , sykehus osv. Håper dere kommer til og lese den og at dere liker bloggen min. Hvis dere lurer på noe så bare spørr i vei! Jeg har også fantastiske venner som forstår meg. Jeg strekker meg over bakken og er 149 cm lang.

Jeg elsker mote,sminke,ta bilder,shoppe, være med venner og musikk.

jeg går på vgs på sentrum linja heter designog håndverk der har jeg tenkt til å bli frisør/stylist eller noe sånt.

Rommet mitt er ganske stort. jeg er 15 år gammel men har bursdag den 21 november og blir 16 år da.

Jeg har blitt mobba på en måte før og takla det ikke og har driiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit dårlig selvtillit men det benyner å bli bedere. Prøver å bygge den opp på topp igjen.  Legg gjerne igjen kommentarer men ikke dritt! for da har du ikke noe du skulle sagt selv. OG alle har sine meninger selv men ikke si det du egentlig ikke ville sagt.!

 Her er det et lite bilde av meg.

- Hva syns dere?

- Har du samme sykdom eller en annen sydom?

-har du blitt mobba før ?

-Har du dærlig selvtiliit ?

- Jeg har to blogger det er  : www.malll13.blogg.no og www.blackfandianmondanemi.blogg.no

 

- klem Malene :)
SKREVET: 11.sep.2011 / KLOKKEN: 11:24


Hei nå ligger jeg på niede plass på blogg lista i kongsvinger :D men det er ikke så lenge sia jeg har stått opp så tenkte jeg skulle ta en dusj. Og så legge ut sminke video.

 så en veldig blid jente i dag! :D

Håper dere følger bloggen min hverdag for skal nemmelig blogge mer og mer..

-Leser du bloggen min ??

-Er du fast leser ?

-Har du ligget høyt på blogg lista ?

-malene :)
SKREVET: 10.sep.2011 / KLOKKEN: 20:14


Hei nå sitter jeg godt sammen krypet inni pelsteppet mitt i koseklær. Jeg har kjøpt meg potetgull og smas. I det forrige innlegget skreiv jeg at jeg har bestillt extension håper det kommer på onsdag trur det men vil helst ha det på mandag. Men jeg tok et web cam bilde i sted som jeg legger ut. i morra kommer det sminke video hvis jeg ikke får tid i kveld da.smiley. :)

-malene <3
SKREVET: 10.sep.2011 / KLOKKEN: 17:32


Hei nå har jeg nemmelig bestillt klipp on extension 50 cm fra luxushair :) håper det blir bra.

da bestillte jeg i fargen mørke blondt.

hos :luxushair.com


denne her for 649-,

håper det blir bra og at fargen passer.

-Har du extension ?

-Hvem bestiller du av ?

-HVemer best av luxushair og raphunselofsweden ??

 

 

-malene
SKREVET: 10.sep.2011 / KLOKKEN: 16:27


Hei jeg har lett lenge etter sponsorer men har aldri finn. så her registerer du deg helt gratis omtrent på 10 min og veldig bra det anbefales.

her er deres nettside :http://sponsetblogg.no ANBEFALES på det STERKESTE!!!!!!!!!!!

 

her er logoen deres.

-malene :)

 
SKREVET: 10.sep.2011 / KLOKKEN: 15:56


Hei nå har jeg drivi å laga to header så da tenkte jeg at jeg skulle legge de ut her.

 
her er en til


www.Maarthemoor.blogg.no :)

 

også laga jeg en til.

 
til: http://rikkekje.blogg.no/ :)

håper dere liker den!

-malene :)
SKREVET: 07.sep.2011 / KLOKKEN: 16:34


Hei dagen i dag gikk ganske greit lagde en plakat om frisør og interiør. OG jeg har noen bilder som jeg og hanne tok her en dag. Men nå sitter jeg hjemme og ser på home and away og drikker en kopp med kakao og krypet godt inn i teppet mitt. jeg driver å tenker på om jeg skal på sentrert i dag eller ikke for å kjøpe meg en kjempe fin øredobb fra glitter men er ikke sikker på det ennå. Men jeg tenkte til å lage en videoblogg men jeg veit ikke hva den skal handle om så dere får bestemme det. og det kommer en spørrerunde senere.

 


veldig fint bilde med cam haha.

 

 

 

et bilde fra i dag :)

 

 

- Hva vil dere at jeg skal lage video om ??

- Skal jeg eller skal jeg ikke dra til senteret i dag ??

-hva skal dere i dag ??

-malene <3
SKREVET: 05.sep.2011 / KLOKKEN: 21:57


fem ting jeg er helt avhening av.

1. pcene mine.

2.mobilen min.

3.venner/familien/katten min.

4.sminken min.

5.klærne mine.

 

- malene :)

 
SKREVET: 05.sep.2011 / KLOKKEN: 21:47


DAY 1 - 5 TING JEG ER HELT AVHENGIG AV.
DAY 2 - ETT BILDE JEG ER FORNØYD MED
DAY 3 - TOPP 10, VENNER
DAY 4 - FAVORITT ARTIST
DAY 5 - Et bilde av venna mine.

DAY 6 - 5 STEDER JEG SKAL REISE TIL I LØPET AV LIVET
DAY 7 - 3 TING JEG HATER
DAY 8 - ETT BILDE AV NOE JEG SAVNER
DAY 9 - ETT BILDE AV MOBILEN MIN
DAY 10 - ETT BILDE AV HVORDAN JEG SER UT NATURLIG

hei jeg tenkte at jeg skulle ha 10 days  jeg begyner med day 1 i dag :))
SKREVET: 05.sep.2011 / KLOKKEN: 21:41


Hei gjett hvem som er på 50 plass i kongsvinger blogg liste nemmelig meg. i morra skal jeg en tur til tannlegen og til ikea for litt nye ting til rommet mitt. I går var jeg i sverige og kjøpte meg en boblejakke og en skinnjakke. I dag har jeg vært på skolen bare kjedelig time satt mest og hørte på musikk. I sted var jeg på sentret og kjøpte meg en nytt skjerf. Så jeg driver å skal bestemme meg om hva jeg skal gjøre vær onsdag. jeg kan jobbe med noe innen linja DH eller gå på skarnes frisørlinja non dager eller gå på skolen. Men det står mellom å jobbe hos frisør men da får jeg sikkert bare koste/vaskejobber -.- men trur jeg skal prøve meg på skarnes jeg har nemmelig tenkt til å bli frisør/styling. Jeg har dessere ikke blogget så mye  men skal bli flinkere.et lite bilde av meg. tatt med webcam...

 

 

-Har dere vært i sverige ?

-Går du på vgs?

-hva skal du bli ?

-malene :)
SKREVET: 03.sep.2011 / KLOKKEN: 22:03


Hei husker dere det andre innlegget mitt som jeg blogga akkurat om det er jo reint svindel for at epostadressa dems funker ikke og så har jeg prata med andre som aldri fikk det første produktet en nøkkelfinner :( og jeg informerte til og med hvor jeg bodde osv. Så nå veit jeg at jeg aldri skal gjøre det igjen!!

 la inn et fint bilde jeg fant . :))

 

-malene :)
SKREVET: 03.sep.2011 / KLOKKEN: 21:24


Bilde: http://jpx.no/blogg/jpxsponserblogg.jpg Link: http://jpx.no/blogg/vi-sponser-din-blogg/

Hei får å bli sponsa på enkel måte! :)

Dette er så enkelt som det bare kan bli! Registrerer du deg, så er du garantert å bli sponset, iallefall i førsteomgang. Først vil du mest sannsynlig motta en nøkkelfinner. Hvis du klarer deg bra, så vil du etterhvert få tilsendt varer.

Vil du også bli sponset? Klikk HER!

 

 -malene :)


hits